Глас народен

Феноменалния интерес, предизвикан от лосионът срещу оплешивяване и косопад “Ефект-2”, ни провокира да публикуваме поредица от изповеди на хора, които вече са ползвали уникалния продукт. В следващите месеци периодично ще ви представяме малка част от стотиците възторжени отзиви, които ежедневно ни засипват по телефона и електронната поща.Жоржета Чакърова

Лосионът-чудо "Ефект-2 ме избави от неудържим косопад!

Казвам се Жоржета Чакърова и съм актриса. Обичам професията си, но тя е свързана и с голям стрес. Дали поради този факт или от възрастта, но преди половин година косата ми усилено започна да капе. Скоро положението стана неудържимо. Сутрин намирах по възглавницата си цели кичури. Пробвах да отстраня проблема с какви ли не маски и балсами за подхранване на косата. Но ефектът беше нулев. Косопадът не само продължи, но се и засили. За лосиона "Ефект-2" научих преди 4 месеца от мой приятел. Той беше плешив от години. И с почуда установих, че по олисялото му теме в последно време са наболи косъмчета. Реших, че щом този чуден лосион му помага, няма как да не свърши работа и на мен. Поръчах по телефона две шишенца "Ефект-2". Доставиха ми ги по куриер, направо у дома. А резултатът беше потресаващ! Косопадът секна буквално след второто намазване. Въпреки това продължих да третирам. И скоро установих, че косата ми расте много по-бързо от преди, а космите са по- здрави и еластични. И всичко това, благодарение на лосиона срещу оплешивяване и косопад "Ефект-2". Спрях да мажа косата си с "Ефект-2" преди около месец, защото вече нямах нужда. Но онзи ден си поръчах трето шишенце- за всеки случай, да го подаря на някой близък. Много съм доволна и препоръчвам лосиона "Ефект-2" за здрава и гъста коса!Евгени Георгиев

ПОЛЗВАМ ЛОСИОНА "ЕФЕКТ-2" , А АВЕРИ РЕШИХА, ЧЕ СЪМ СИ ПРИСАДИЛ КОСА!

Казвам се Евгени Георгиев. На 50 години съм, от София. Собственик съм на магазин за авто-части. За лосиона срещу оплешивяване "Ефект-2" научих октомври месец м.г. от статия във вестника. Косата ми започна да оредява още докато бях в гимназията. И стигнах до етап, в който темето ми буквално светна- нямах дори едно косъмче- за авторитет, както се казва! Прочетох, че лосиона е помогнал на много хора и реших да пробвам и аз. Поръчах две шишенца и веднага щом ми ги доставиха започнах да мажа. Видимият ефект настъпи към средата на втория месец. Със задоволство установявах как с всеки изминал ден по скалпа ми избиват все нови и нови косъмчета, които се сгъстяват. А новото окосмение расте равномерно навсякъде. Сега най-доволна е жена ми. Отначало не щеше и да чуе за лосиона. Но щом видя първите резултати дори почна да ме подсеща, че шишенцето с „Ефект-2” е свършило, та да съм си поръчал ново. А някои приятели, с които не сме се виждали от известно време, сега като ме срещнат на улицата, се втрещяват. Един авер, Митко, дори реши, че съм си присадил коса. Да, ама не, викам му- ползвам един чуден лосион. „Ефект-2” се казва. Същия Митко беше напълно плешив- само тук-таме по темето му се срещаше някое косъмче. Дадох му номера от вестника, да си поръча и той… И сега, след два месеца, ела го виж! Ефектът настъпи още по-бързо отколкото при мен. Сдоби се с доста прилична коса и вече ходи да се подстригва. Ползвам лосиона „Ефект-2” от 4 месеца. Резултата е тотален. И продължавам да се мажа. Говорих с фризьорката на жена ми. Тя ми каза, че колкото по-дълго мажа, толкова по- полезно ще е за новата коса, която е избила. След някой-друг месец пак ще ви изпратя актуална снимка, да сравните и видите разликите.Христо Атанасов
(коафьор)

Шоу звезди и политици луднаха по "ЕФЕКТ-2"

ТОП-КОАФЬОРЪТ ХРИСТО АТАНАСОВ-ГАЛИ: ШОУ ЗВЕЗДИ И ПОЛИТИЦИ ЛУДНАХА ПО "ЕФЕКТ-2" ЛОСИОНЪТ ПРОТИВ ОПЛЕШИВЯВАНЕ СТАНА ХИТ ВЪВ ФРИЗЬОРСКИТЕ САЛОНИ

По- известен като "Фризьорът на звездите", Христо Атанасов -Гали е един от водещите коафьори у нас. 20 години държи Студио за красота на столичната улица "Витошка". Където разкрасява и извайва прическите на не една и две ВИП-персони. Гали е един от стотиците фризьори, които през последните месеци започнаха масово да поръчват и ползват в практиката си лосионът срещу оплешивяване и косопад "Ефект-2". Година след появата си на пазара, феноменът "Ефект-2" се наложи като най-успешното средство за борба с оплешивяването. Ето мнението на специалиста:

Кога и как научихте за лосиона против оплешивяване и косопад "Ефект-2"?

- Мой клиент, доцент в Спортната академия, прочел информация във вестника и помоли да му поръчам едно флаконче. Човекът е на 50 години. Темето му бе напълно олисяло от години, с лек мъх. Доставиха ми лосиона по куриер в шишенце от 250 мл. Веднага започнахме терапия- мажех темето му през ден. И само след 25 дни по олиселите зони изби такова буйно окосмение, че дори аз се шашнах. Сега доцентът има гъста и буйна коса, която расте съвсем равномерно. И продължава да идва в салона - но само за подстригване.

На колко клиенти, страдащи от косопад и оплешивяване сте помогнал с този продукт?

- За последните 5 месеца съм третирал над 50 глави. И на всички, до една, поникна коса. Но броя на желаещите расте лавинообразно. Вече едва смогвам. Защото, щом му поникне на един, той ме препоръчва на поне още 5 човека. Даже наскоро отделих в салона специализиран кът- за клиенти, които желаят само третиране с „Ефект-2”. Бизнеса ми никога не е вървял по-успешно. Поръчвам флаконите и те си стоят в салона- с етикетчета на кой клиент принадлежат. От уникалните качества на този препарат се възползва дори шефка на лаборатория в „Софарма”. Дамата се казва Дияна и постигна зашеметяващи резултати.

Разкажете други случаи от практиката си с лосиона против оплешивяване „Ефект-2”.

- Изпробвах продукта върху 35-годишен бизнесмен - хубав, млад мъж. Но беше много депресиран и потиснат, защото наскоро съпругата му го изоставила. Веднъж ми каза- Трябва да си намеря нова приятелка, но коя ще ме вземе такъв плешивец. Предложих му терапия с лосиона „Ефект-2” Той отначало беше скептичен тъй като оплешивяването му било наследствено. Но после реши да опита. И само след месец му набоде косичка. Сега и приятелите му не могат да го познаят. Завъртя едно хубаво момиче- студентка по психология. И се перчи с нея. Довери ми, че е скрил старите си снимки и даже нова лична карта си изкарал- да не личи, че е бил плешив.

Сред клиентите ми е и една лекарка - шеф на лаборатория по микробиология. От дългото носене на изкуствени кичури, по темето й се бяха появили големи олисели петна. За да прикривам тия петна й правех разни завъртени бабешки прически, тупирах я… Щом научих за „Ефект-2” започнах да я мажа и за отрицателно време олиселите зони се покриха с коса.

Достатъчни ли са 30 дни третиране с „Ефект-2” за да се постигне крайния резултат?

- В 70 процента от случаите новите косъмчета изникват буквално в първата седмица от терапията. Но има и по-тежки случаи на оплешивяване, при които са необходими месец- месец и половина третиране. На някои им набоде косичка едва след като почнах да ги мажа с второто шишенце. Но така или иначе, до месец и половина всичките ми клиенти постигат желаните резултати. Първо поникват малки руси косъмчета, които по-късно се пигментират в естествения цвят на косата. А най- впечатляващо е, че новата коса е забележително стегната и еластична- няма падане! Добре е преди всяко намазване с „Ефект-2” кожата на главата да се измие с фин шампоан. Така тя се отпуска и позволява на лосиона по-бързо и качествено да проникне до космените фоликули.

Ползвате ли в практиката си други лосиони и мазила против косопад?

- На пазара има много продукти- на френски и италиански фирми… Дори бях представител на една такава марка. Но от всички средства против оплешивяване които съм ползвал, „Ефект-2” е най-ефективен. Изобщо не може да се сравнява с други продукти. „Ефект-2” е революция в козметиката. Резултатите от него са 100-процентови. Докато ефикасността на останалите е доста спорна. Съставен е изцяло от природни продукти и не влияе на здравето. И един любопитен факт: „Ефект-2” е толкова силен, че от мазането ноктите на ръцете ми започнаха да растат много по-бързо.

А как продукта повлиява върху пърхота и себорейния дерматит?

- Изчиства кожата до блясъкСоня Василева

Фризьорските салони вече не ме плашат

Казвам се Соня Василева, от Варна. На 28 години съм и работя като счетоводителка в голяма чуждестранна компания. Косата ми започна да оредява още докато бях в горните класове на гимназията. Никога не съм се славела с буйна и гъста грива. Но от един момент нататък косопадът ми стана неудържим.

Когато темето ми започна на места буквално да се оголва, тръгнах по козметици. Посетих и дузина лекари-дерматолози. Изпробвах най-различни мазила и маски. След някои от тях косопадът временно намаляваше. Но крайно решение на проблема така и не намерих. За лосиона "Ефект-2" научих от моя приятелка. Прочела някаква обява във вестника и ми даде номер, на който да се обадя. Поръчах едно шишенце от 250 мл., което ми стигна за един месец. Започнах да мажа най-оголените участъци, над челото и по темето- всеки ден по веднъж. И в края на втората седмица по олиселите зони набоде окосмение. Това ме окуражи и повторих едномесечния курс на третиране още веднъж. Всеки ден със задоволство забелязвах как избиват все нови и нови здрави и еластични косъмчета.

Сега, 6 месеца, след като започнах да използвам "Ефект-2" мога да се похваля с една гъста и здрава коса. И фризьорските салони вече не ме плашат. Защото вече смело мога да избирам прически и да експериментирам с косата си. Много съм благодарна на производителите на "Ефект-2", защото те ми върнаха самочувствието.Михаил Георгиев

За два месеца олиселия ми скалп се покри с коса

Казвам се Михаил Георгиев, от София. На 46 години съм и работя като строителен инженер. Първите симптоми на косопад се появиха след 30-та ми годишнина. Окосмението ми скоростно започна да оредява. И то така, че само след две години върха на темето ми лъсна. Този факт не ме притесни, защото вече бях семеен, с две деца... А жена ми си ме харесваше и така. По тая причина не съм търсил и помощ от дерматолози и козметици.

За лосиона срещу оплешивяване и косопад "Ефект-2" научих случайно от мой колега в строителната компания. И той, като мен, беше с олисяло теме. Но от известно време по скалпа му се появи окосмение, което с всеки изминал ден ставаше все по-гъсто. Първи го "разконспирираха" двете секретарки. Оказа се, че от два месеца насам ползва някакъв чудодеен лосион против оплешивяване. Струваше ми се крайно невероятно, но в същото време виждах реалния резултат. Колегата ми даде телефон, на който мога да си поръчам и аз. По куриер ми донесоха две шишенца, всяко по 250 мл. Започнах да мажа всеки ден по веднъж. И само след 10-ина дни по темето ми изби окосмение.

След два месеца от олиселия ореол на скалпа ми нямаше и следа. Така и не мога да си обясня този изумителен ефект. Но е факт, че лосионът срещу оплешивяване и косопад "Ефект-2" наистина действа. И още нещо: Минаха четири месеца откакто спрях да ползвам "Ефект-2", а косата ми си и все така здрава, гъста и еластична. Много съм доволен и препоръчвам "Ефект-2" на всички, които имат проблем, сходен на моя.Атанас Кръстев

"Ефект-2" ми върна косата и самочувствието

Казвам се Атанас Кръстев. На 36 години съм и работя в транспортна фирма в Стара Загора. За лосиона "Ефект-2" научих случайно от реклама по телевизията.

Косата ми започна да капе още след излизането ми от казармата. Лекарите ми казваха, че е временен ефект от дългото носене на шапка, и че скоро ще отшуми. Но косопадът продължи. След три години окосмението по темето ми стана съвсем рехаво. Имах цели петна без грам косъм, като полирани. Това ме принуди да се подстрижа нула номер. Но така и не свикнах с новата си прическа- не ми отиваше.

Започнах да изпробвам всякакви методи, стимулиращи растежа на косата. Но желаният ефект така и не идваше. До момента в който не открих лосиона срещу оплешивяване и косопад "Ефект-2". Попаднах на клип по телевизията и си го поръчах по телефона. Бях пробвал поне дузина подобни лосиони и гелове без резултат, но реших да направя поредния опит. В обявата се твърдеше, че едно шишенце е достатъчно за пълния курс на третиране, но аз за по-сигурно поръчах две. Доставиха ми ги по куриер. Веднага започнах да мажа. И резултатите не закъсняха. Още в края на първата седмица по олиселите от години зони на темето ми набодоха косъмчета. Със задоволство виждах как с всеки изминал ден стават все повече, все по- гъсти и дълги.

В края на втория месец имах прилично окосмение по цялото теме. Просто не е за вярване, но "Ефект-2" наистина ми помогна. Върна ми косата и самочувствието. "Ефект-2" направи с мен онова, което никой друг продукт преди него не успя. Второто шишенце от лосиона така и не използвах- нямаше нужда. Подарих го на братовчедка ми, която наскоро ми се оплака от засилен косопад. Сега препоръчвам "Ефект-2" на всичките си приятели и колеги.

Специална отстъпка

Едно шишенце от уникалния лосион срещу оплешивяване "Ефект-2" (250 ml) е достатъчно за пълния курс на третиране (25-30 дни).

Продуктът се доставя по куриер на посочен от вас адрес. Заплаща се на куриера в момента на доставката.

За клиентите на този сайт "Ефект-2" прави специална отстъпка: Цената на едно шишенце с включена куриерска такса e 51 лв.

Поръчай